Pulsvarmere i flere varianter og teknikker


Pulsvarmere er det perfekte plagget når årstidene er i endring, og det fremdeles er kjølig, men samtidig for varmt for tykke votter på hendene. De kan være praktiske for å holde varmen, men også flotte tilbehør til antrekket. Pulsvarmere og poncho er for eksempel en super kombinasjon på vår og høst når været bare halvveis spiller på lag.

Disse små plaggene kan varieres i det uendelige. De kan lages korte eller lange, i flere ulike teknikker og mønstre, og være alt fra sarte og feminine til tøffe og rocka. De kan også lages i alle tenkelige og utenkelige teknikker, og dekoreres med broderi, maskesøm eller pyntekanter på etterhånd. Dersom du vil prøve deg på noe lite og enkelt i en helt ny teknikk er pulsvarmere det perfekte startstedet.

Norsk kamrygg av Stella Charming

Flathakkede pulsvarmere med striper og kul kam langs «ryggen». De er hakket i det myke garnet Dale Cotinga, og er både røffe og lekre!

Les mer og kjøp oppskriften her.

Miss Fox av Randi K Design

Verdens søteste pulsvarmere til barn! Med det nydelige reveansiktet, og kantene i kontrastfarger er dette dessuten et perfekt restegarnsprosjekt!

Les mer og kjøp oppskrfiten her.

Galina av Randi K Design

Galina er designet over samme lest som Miss Fox, men i voksenstørrelse og med et vakkert blomsterdesign.

Les mer og kjøp oppskriften her.

Oslo Wristwarmers av Marianne Skatten

Disse feminine pulsvarmerne kan strikkes helt i lace, eller kombinert med glattstrikk, og passer til både hverdag og fest. De er dessuten perfekte til Skattens Oslotopp (på bildet) som du finner her.

Les mer og kjøp oppskriften her.

Twist pulsvarmere – Løkka DIY

Oppskrift på disse kule, pjona pulsvarmerne finner du på Løkkas egne DIY-sider. Alt du trenger for å lage disse unike herlighetene er to nøster Vamsegarn og en heklekrok. Du kan også finne også matchende lue her.

Se Løkka-DIY her (for abonnenter).

Pulsvarmere med Fjeldroser av Anne Merete Fjeld/ Varm design

Kjempesøte og myke pulsvarmere med Varm designs Fjeldrosemønster, strikket i det deilige garnet Mjuk.

Les mer og kjøp oppskriften her.


Foto: Ole Siggerud

Fie Pulsvanter av Helle Siggerud

Moderne møter tradisjon. Disse pulsvantene er virkelig flotte, særlig med bling! Matchende hals finner du her. 

Les mer og kjøp oppskriften her.

Aran mansjetter av Linda Marveng

Vi strekker kanskje definisjonen på pulsvarmere litt langt ved å inkludere disse, men de varmer jo håndleddene de også! Og så er de så spennende og dekorative at vi bare måtte vise dem fram!

Oppskriften er tilgjengelig i boka To rett en vrang. Designstrikk.

Bark pulsvarmere – Løkka DIY

Så enkelt kan det gjøres! Pulsvarmere trenger ikke å være lange, fargerike eller fancy. Disse pjona pulsvarmerne er et perfekt nybegynnerprosjekt for deg som vil lære å pjone.

Se Løkka-DIY her (for abonnenter)

Pulsvotten Rogaland av Randi K Design

Disse er inspirerte av broderiene på Rogalandsbunaden, og resultatet er utrolig vakre pulsvarmere til penbruk og hverdags.

Les mer og kjøp oppskriften her.

Milano Mittens av Marianne Skatten

Helt enkle, men kjempefine pulsvarmere. Her kan du også leke deg med blondekanter eller heklekanter om du måtte ønske å legge til litt ekstra.

Les mer og kjøp oppskriften her.


Atika av Linda Marveng

Pulsvarmere kan være så mangt, og så lange du ønsker. Med elegante Atika har Marveng designet løse ermer, som du her får kjøpt sammen med en matchende og allsidig hals/ sjelevarmer. Disse kan også brukes som vakkert tilbehør til kjolen.

Les mer og kjøp oppskriften her.

Perlepuls – Løkka DIY

Perlepuls er så utrolig lekre, og vi er megastolte av å ha et så stort og flott utvalg av DIY-pulsvarmere her på Løkka. Disse er både raske og lette å strikke, og resultatet er jo som du ser innmari virkningsfullt!

Se Løkka DIY her (for abonnenter).

Kau Wela av Tone Loeng

Feminine og nesten eventyrlige pulsvarmere i kniplingmønster og vrangmønster. Disse passer som tilbehør både vinter og sommer (navnet Kau Wela betyr forresten sommerpå Hawaiisk)

Les mer og kjøp oppskriften her.

Nedjma av Stella Charming

Disse er både kule og feminine, søte og tøffe på én gang. Dessuten varmer de godt. Og tenk på alle de spennende fargekombinasjonene som kan brukes!

Les mer og kjøp oppskriften her.

Stavanger Pulsvanter av Tone Loeng

Virkelig vakre pulsvarmere i tre størrelser, i deilig Finull PT2. Det er også gøy å lese om historien bak dette lekre mønsteret!

Les mer og kjøp oppskriften her.

Pulsvarmere med viklemasker av Denise Samson

Kjempelekre og feminine pulsvarmere i en herlig bringebærrød farge. Bonus: I mønsteret ligger en QR-kode som leder til en video som viser hvordan viklemaskene strikkes.

Les mer og kjøp oppskriften her.


Hekla pulsvarmere – Løkka DIY

Disse hekla pulsvarmerne er så yndige og feminine, og kan med fordel brukes til pentøyet. En ekstra bonus er at de er enkle å lage, og spesielt nybegynnervennlig med den supre instruksjonsvideoen til Hekleguri!

Se Løkka-DIY her (for abonnenter)

Tanana av Stella Charming

Dette unike settet består av pulsvarmere og lue med vakre dobbeltsidige fletter. Dette er et tilbehørssett som virkelig skiller seg ut i mengden!

Les mer og kjøp oppskrift her.

Vårlige pulsvanter av Gro Andersen:

Søte, mønstrede pulsvanter i Sterk fra Du Store Alpakka. Disse er jo perfekt for nettopp våren!

Les mer og kjøp oppskriften her.


Firenze Mittens av Marianne Skatten

Disse halvlange pulsvarmerne har diagonale fletter som gir dem et helt unikt utseende. Nydelige!

Les mer og kjøp oppskriften her.

Flora pulsvanter og lue av Cecilie og Linn/ Hønsestrikk: 

Her får du to i én! Det søte Flora-settet i Fair Isle er perfekt som gave, kanskje til deg selv?

Les mer og kjøp oppskriften her.

Pulsvarmere med fletter av Denise Samson

Søte pulsvarmere med flettemønster. De får et spennende uttrykk når de er laget i flerfarget garn som her, mens flettene vil komme enda tydeligere fram i et ensfarget, lyst garn.

Les mer og kjøp oppskriften her. 

Tranebær av Gro Andersen

Dette flotte settet består av pulsvarmere og matchende pannebånd, og vil være en ypperlig gave til noen som fryser på ørene. Pannebåndet strikkes nemlig dobbelt og blir derfor varmt og godt!

Les mer og kjøp oppskriften her.


Med et så variert utvalg av virkelig lekre pulsvarmere gjenstår bare ett eneste lite problem: Hvor skal man begynne? Lykke til!


Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.