Løkka har fått ny redaktør

Det er store nyheter når en liten redaksjon som Løkka sin får ny redaktør! Vår første redaktør Ada Marie Ødegård Ballard skal ut på nye eventyr (heldigvis fortsetter hun å skrive for oss!) og vi i denne bittelille redaksjonen var nødt for å se oss om etter en ny person til å fylle denne viktige rollen. Heldigvis trengte vi ikke å se langt eller lete lenge.

 

Tommy Lokøy var den aller første personen som fikk høre om den aller største spiren av en drøm om å starte et helt nytt magasinkonsept for garnentusiaster den gangen jeg fikk ideen våren 2015. Og det var helt naturlig siden han er kjæresten min. Han meldte seg allerede den gang frivillig til å hjelpe til med å realisere magasindrømmen og har vært en del av Team Løkka hele veien.

 

Allerede i sommer meldte Tommy sin interesse for redaktørrollen, men det var først med Adas trang til nye eventyr nå i høst at den stillingen ble ledig. Tommy har magasinerfaring fra flere redaksjoner og har også erfaring som redaktør, noe som vil komme godt med når et nystartet magasin som Løkka skal vokse seg stor.

 

Tommy Lokøy er ny redaktør i Løkka og ekte garnentusiast. Foto: Stella Marie Tveter

Tommy lever sitt liv omgitt av garn og har stor interesse for design og håndarbeid. Dette er nok en naturlig bivirkning av å leve sammen med en strikkedesigner, men han skaper ting med garn selv også. Tommy leker med både pinner og kroker for å lage ting med garn, og han er spesielt glad i å veve. Både brikkevev, grindvev og større vever (selv om det minste vi har plass til her hjemme er en 70 cm bred Knitters Loom) er blant hans hobbyer, men han har prøvd seg på teknikker som pjoning og nålebinding også.

 

Tommy sin interesse for å skape stopper ikke med garnrelaterte sysler. Han syr (blant annet egne vikingantrekk), tegner og maler og jobber med treverk også (han lager de lekreste nålebindingsnålene!). Alt sammen er en del av den kreative hverdagen i en familie som består av multikreative personer, der en veldig stor del av fokuset er å dele skapergleden med andre – blant annet i Løkka.

 

Idémyldringsnivået har ligget svært høyt hos Tommy siden han fikk beskjeden om at redaktørrollen er hans om han fremdeles vil ha den, det kan jeg som bor sammen med ham skrive under på. Løkka går en spennende tid i møte, for her har det kommet mange spennende og morsomme ideer som Team Løkka allerede har begynt å jobbe med for å kunne publisere i løpet av høsten og vinteren.

Med det gjenstår det bare å si: Lykke til på nye eventyr Ada, og hjertelig velkommen som ny redaktør Tommy!

 

Stella Marie Tveter

Eier og skaper av Løkka

Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.