Hei og riktig godt nytt år!

Her i Team Løkka er vi tilbake på jobb etter en liten juleferie, og det som alltid skjer når vi tar ferie har skjedd denne gangen også: Ferie setter i gang inspirasjonen og vi har fått mange nye ideer til hva vi skal fylle Løkka med i 2020.

Vi skal holde de fleste godbitene hemmelig litt til, men første gøye ting vi skal dele med deg er at vi arrangerer en liten heklealong på Enkle pulsvarmere, som du finner her på Løkka som DIY!

Dette er en av disse spontane ideene som dukket opp i ferien. Jeg satt og kikket på alle de kule DIY-sakene våre og kjente at jeg fikk lyst til å hekle de flotte pulsvarmerne som Mona Ellefsen, også kjent som Hekleguri, har designet til oss. Neste idé dukket opp bare sekunder seinere: – Hey, hva med at jeg inviterer Løkkas lesere til å hekle disse sammen med meg? Rett og slett en liten heklealong.

Du er herved invitert til å være med å hekle Enkle pulsvarmere sammen med meg de to første ukene i januar. Du kan hekle dem når du vil så klart, for DIY-en forsvinner ikke, men heklealongen varer til 14. januar. Etter det kommer det nemlig en ny DIY og da vil du sikkert kaste deg over den.

Vil du være med og hekle Enkle pulsvarmere? Klikk her for info om materialer samt instruksjonsvideo. Garn bestemmer du selv, jeg har funnet fram et nøste Pixie fra garnlageret mitt. Kanskje har du også noe egnet garn i lageret?

Jeg har allerede kommet i gang med min første pulsvarmer, og disse er en fryd å hekle. Mønsteret er lett å følge og det går fort unna. Bli med du også, da vel!

Lag selv: Hekla pulsvarmere

Bruk #EnklePulsvarmereCAL og #lokkamagdiy på instagrambildene så vi får se dine bilder.

Andre ting du kan glede deg til i 2020 er

  • Deilig inspirasjon til nye prosjekter gjennom hele året.
  • Flere fabelaktige nye DIY-er du kan lage selv.
  • Fortsatt fremming av norske selvstendige designere.
  • Og mye mer.

Vi i Team Løkka ønsker deg et vidunderlig 2020, med massevis av garn- og håndarbeidskos!


Stella Marie Tveter
aka Stella Charming
Sjefsredaktør, eier og skaper av Løkka

Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.