Er du og garnet ditt klar for høstsesongen?

Jeg kan nesten ikke tro at vi er i midten av august allerede. Denne sommeren har føket avgårde og jeg har nesten ikke rukket å få tatt meg en dukkert engang før den snart er over. Hvordan er det med deg? Har du hatt en fin sommer? Og er du klar for høstsesongen? Kanskje viktigst, har du og garnet ditt noen spennende prosjekter planlagt for høsten?

Vi har tatt det litt rolig i Løkkaredaksjonen i sommer, men det fine med pauser er at ideene kommer rekende som perler på en snor. Hos meg har kreativiteten virkelig blomstret og jeg har planlagt hele 13 nye DIY-saker som skal dryppes ut i løpet av månedene som kommer.

Sniktitt på noe av det som kommer fremover.

En annen fin ting med å ta ferie og senke skuldrene er at jeg får ro på meg til å huske på hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Hverdagene er fulle av arbeidsoppgaver som må gjøres og det kan være lett å glemme hva det er jeg jobber for. Sommerpausen har minnet meg på visjonen jeg har for Løkka. Å bidra med noe positivt til hele landets håndarbeidsmiljø. Noe større, viktigere og bedre enn meg selv. Å fremme verdien av kreativitet og design. Å dele gleden over å skape med garn.

Nå går jeg høsten i møte med ny motivasjon, ny inspirasjon og enda større skaperglede. Det er SÅ mange godsaker som kommer utover høsten og vinteren som jeg virkelig gleder meg til å dele med deg. Blir du med?

Stella Marie Tveter
aka Stella Charming
Sjefsredaktør, eier og skaper av Løkka

Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.