Nytt fra norske designere i 2018

Dette er noen av nyhetene norske designere har kommet med så langt i år.

Norske strikke- og hekledesignere jobber stadig for å glede oss med spennende nyheter. Gjennom hele artikkelen kan du klikke på bilder og lenker for å komme direkte til designernes egne sider der du kan lese mer og finne oppskriftene til salgs. Her finner du noe for enhver smak, og garantert inspirasjon til ditt neste håndarbeidsprosjekt!

 

Harlekingenser og matchende skjerf. Foto: Petter Berg

Kofter, gensere og sommertopper:

Det er ikke til å komme fra at gensere og kofter er superpopulære i et land som vårt, hvor vi tross alt trenger å kle oss varmt store deler av året. Men innimellom glimter været til, og vi må fram med solkrem og sommertoppene.

 

 

Snøklokkelue. Design og foto: Liljestrikk

Tilbehør:

I begynnelsen av året var det naturlig nok mye vintertilbehør å se blant norske designere. Både mann, dame og barn skulle holde hender og ører varme, og sjal og skjerf var både praktiske og dekorative.

 

Interiør

Heklet løper fra Renate Rehder. Foto: Torunn Olsson

Interiørdesign er innmari moro, men det har foreløpig ikke vært så mye å finne av det i år. Kanskje er høsten mer en tid for interiørstrikk, når man forbereder seg på mer innetid og gleder seg til å kle opp sofaen med et nytt pledd og lune puter? I mellomtida kan vi kose oss med disse:

 

 

 

Oppskriftsabonnement:

Påskelilje kofte. Design og foto: Tone Loeng

Tonje Loeng er viden kjent for sine koftedesign og engasjerende foredrag, og i år har hun startet med noe helt nytt – nemlig et design-abonnement. Hver måned i 2018 har hun gitt ut et nytt design, og så langt i abonnementet har hun lansert tre kofter, en genser, en kortermet topp, og et tilbehørssett

tonesendesign.no

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.