Champagne

Velkommen til Løkka!

I tre år har jeg hatt en drøm om å lage et eget magasin med fokus på norsk design laget med garn, og nå kan jeg endelig sprette sjampanjen. Nettmagasinet Løkka er lansert!

Ideen kom i mars 2015 og det er faktisk det norske strikkedesignermiljøet som var kilden til den første eksplosjonen av inspirasjon. Jeg fikk et brennende ønske om å fremme norsk design, kjærligheten til å skape med garn og vise fram hva som finnes av nytt og gammelt innen håndarbeid uten at det går utover designernes inntjening.

Jeg har latt ideen modne seg før jeg hoppet i det. Det var faktisk like mye tvang som frivillig, jeg fant nemlig fort ut at det var et for stort prosjekt å ta på seg alene. Den fantastiske visjonen jeg hadde krevde flere personer, og sakte men sikkert har jeg fått med meg tre fantastiske personer på laget. Ada, Synne, Tommy og jeg er til sammen Team Løkka. Nå har vi jobbet beinhardt mot lanseringen av Løkka og er glade og spente over å presentere de første artiklene vi har jobbet med.

Målet vårt er å skape et nettmagasin med interessant innhold for alle som har garn som hobby og lidenskap, uansett hvilken eller hvilke teknikker du bruker og digger. Dette er altså ikke et strikkemagasin, selv om strikking naturlig nok vil få mye fokus siden det er så populært. Vi ønsker at Løkka skal være et knutepunkt mellom tradisjon og trend.

Foto: Tommy Lokøy

Dette er den spennende begynnelsen på det jeg håper og tror vil bli et utrolig eventyr både for oss som jobber for å fylle Løkka med interessant stoff og for våre lesere.

 

På vegne av Team Løkka ønsker jeg deg hjertelig velkommen som leser og abonnent!

 

Stella Marie Tveter

Eier og skaper av Løkka

Lukk

Motta nyhetsbrev

Få Løkkas nyhetsbrev og få Løkkelige nyheter rett i innboksen din.
NB! Du må huke av for at du godtar personvernregler for at vi ifølge loven skal kunne sende deg nyhetsbrev.